Producte Local

Celler Masia Tonicoll

Viticultura biodinàmica

El Celler Masia Tonicoll és un projecte de viticultura a Pinell de Solsonès, caracteritzat pel respecte a la natura, l’absència completa d’additius, la recerca en l’àmbit de les energies i la natura en el vi i la recuperació de les essències de les masies del territori. L’impulsor del projecte és Toni Cuspinera, resident a aquest mas i amb experiència en producció i elaboració de vins d’alta qualitat al Priorat. Als camps del mas hi ha plantat raïm blanc. Tonicoll produeix vins negre, blanc, rosat, dolç ranci, brisa i ancestral. També ofereix cursos i estades amb cavalls, d’aiurveda o d’altres cursos i conferències temàtiques, com el Solsonstici.

Adreça: Masia tonicoll – Pinell de Solsonès

Web: www.masiatonicoll.com

Telèfon: 656 607 867

Correu-e: info(a)masiatonicoll.com