Restaurants

Restaurant Cal Paradís

Gastronomia local d’un projecte familiar

El restaurant Cal Paradís està situat al càmping que porta el mateix nom. Ofereixen cuina de proximitat i gastronomia local. El negoci va ser fundat l’any 1995 per la família que viu a la masia des de fa quatre generacions. La casa pairal, datada de 1850, té grans voltes i parets de pedra. Els antics baixos de la casa, que fa anys eren granges i tines de vi, van ser reformats per acollir-hi el restaurant i el bar, on la Conxita (la cuinera) ofereix plats típics de pagès i cuina casolana. Així mateix, els voltants de la casa van ser reformats per instal·lar-hi el càmping. L’oferta es complementa amb serveis propis del càmping, la majoria infantils.

Adreça: Ctra. C-55, km 50 – Salo, Sant Mateu de Bages

Web: www.campingcalparadis.com

Correu-e: calparadis(a)campingcalparadis.com

Telèfon: 673 977 606 (Mòbil) – 938 695 652 (Fix)

Instagram: @campingcalparadis

Twitter: @calparadis

Facebook: @campingcalparadissalo