Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Cal Paradís

Gastronomia local d’un projecte familiar

El restaurant Cal Paradís està situat al càmping que porta el mateix nom. Ofereixen cuina de proximitat i gastronomia local. El negoci va ser fundat l’any 1995 per la família que viu a la masia des de fa quatre generacions. La casa pairal, datada de 1850, té grans voltes i parets de pedra. Els antics baixos de la casa, que fa anys eren granges i tines de vi, van ser reformats per acollir-hi el restaurant i el bar, on la Conxita (la cuinera) ofereix plats típics de pagès i cuina casolana. Així mateix, els voltants de la casa van ser reformats per instal·lar-hi el càmping. L’oferta es complementa amb serveis propis del càmping, la majoria infantils.

Adreça: Ctra. C-55, km 50 – Salo, Sant Mateu de Bages
Tel.: 673 977 606 – 938 695 652
Mail: calparadis(a)campingcalparadis.com
Web: www.campingcalparadis.com
IG: @campingcalparadis
T: @calparadis
F: @campingcalparadissalo