Aixopluc

Cal Miramunt

Turisme Rural. Masia històrica totalment accessible.

Cal Miramunt és una casa rural ubicada al petit nucli de Claret. L’edifici data del segle XV i des de l’any 1650 ha estat sempre habitada per la mateixa família: onze generacions que han anat modificant i ampliant la casa sempre segons les seves necessitats i possibilitats. Com a serveis complementaris, hi trobem biblioteca, jocs, bressol o documentació sobre la zona. A l’exterior hi ha un hort amb jardí i terrassa. Un dels trets identificatius més destacables de cal Miramunt és la seva accessibilitat: té ascensor i tots els banys i habitacions estan adaptats. L’oferta d’allotjament es pot completar amb la del restaurat can Solé Xic.

Adreça: Plaça Major, 15 – Claret de Torà

Web: www.calmiramunt.com 

Correu-e: info@calmiramunt.com / miramuntclaret@gmail.com

Telèfon: 973 29 60 08

Instagram: @miramuntclaret

Facebook: @calmiramunt