Producte Local

Xai de cal Puigpelat

Xai lletó de pastures locals

Puigpelat és una finca agrícola dels Quadrells de la Molsosa, amb una llarga tradició pel que fa a la cria de bestiar oví: des del 1373 treu el seu ramat a pasturar, conservant la cultura del pastor, aprofitant els recursos herbacis del territori més proper. Les ovelles i els mascles pasturen a diari, mentre que les que estan gestant es queden al corral. El xai només està alimentat amb llet de les mares que s’alimenten de les pastures de la mateixa explotació i altres finques properes. El resultat és una carn selecta i d’alta qualitat: han sabut conservar el gust natural del xai del territori, avalat per la professionalitat i experiència d’una explotació centenària.

Adreça: Casa Puigpelat. Els Quadrells, La Molsosa.
Tel.: 666 462 315 – 647 466 135 – 934 194 248
Mail: comandes(a)xaidecalpuigpelat.com
Web: www.xaidecalpuigpelat.com