Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Xai de cal Puigpelat

Xai lletó de pastures locals

Puigpelat és una finca agrícola dels Quadrells de la Molsosa, amb una llarga tradició pel que fa a la cria de bestiar oví: des del 1373 treu el seu ramat a pasturar, conservant la cultura del pastor, aprofitant els recursos herbacis del territori més proper. Les ovelles i els mascles pasturen a diari, mentre que les que estan gestant es queden al corral. El xai només està alimentat amb llet de les mares que s’alimenten de les pastures de la mateixa explotació i altres finques properes. El resultat és una carn selecta i d’alta qualitat: han sabut conservar el gust natural del xai del territori, avalat per la professionalitat i experiència d’una explotació centenària.

Adreça: Casa Puigpelat. Els Quadrells, La Molsosa.
Tel.: 666 462 315 – 647 466 135 – 934 194 248
Mail: comandes(a)xaidecalpuigpelat.com
Web: www.xaidecalpuigpelat.com