Aixopluc

Les Casas de Matamargó

Modus vivendi d’una casa pairal del 1280

La casa-museu de les Casas de Matamargó és un espai cultural que mostra al públic les vivències d’una casa pairal existent des del 1280, a partir de diferents sales d’exposició que expliquen el funcionament d’una estructura agrària exemplar quant al funcionament autosuficient, atès que la casa produïa tot allò que fos necessari per viure i treballar en aquest indret. Consta d’una quinzena de sales d’exposició i el recorregut es realitza acompanyats d’un guia. La visita es pot complementar amb un tast de productes locals. També s’organitzen i/o acullen esdeveniments i hi ha la possibilitat de participar en activitats d’experiències gastronòmiques.

Adreça: Les Casas de Matamargó. Pinós
Tel.: 606 436 666 – 973 473 213
Mail: info(a)lescasas.com
Web: www.lescasas.com
IG: @lescasasdematamargo
T: @Casas_Matamargo
F: Casa Museu – Les Casas de Matamargó