Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Pastures de Castelltallat

Productors de vedella ecològica amb venta directa

Pastures de Castelltallat és un projecte de producció de carn ecològica amb venta directa ubicat en un entorn privilegiat com és la Serra de Castelltallat, on les vaques i els vedells pasturen en llibertat. La forma tradicional de fer, el respecte pel ritme natural i el tracte respectuós pels animals fan que el bestiar s’amari del gust singular de la serra on creix i en captivi el caràcter. Pastures de Castelltallat compta amb un plantejament global i holístic basat en el “tot de casa”, que esdevé garantia de qualitat i de confiança. Distribueixen en cadena curta per reduir costos ambientals i conservar la major aportació nutricional dels aliments.

Adreça: Casa Biosca, Castelltallat – Sant Mateu de Bages
Tel.: 618 879 354
Mail: info(a)pastures.cat
Web: www.pastures.cat
IG: @pasturesdecastelltallat
F: @PasturesDeCastelltallat