Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Forn de Pa Guerres

Forn d’elaboració artesanal amb llenya de pi

El forn de pa de Guerres es comença a gestar el 2004 arran de la troballa d’una recepta familiar. Fruit de les indicacions d’aquesta recepta, neix el seu producte estrella: un pa artesà fet amb ferment natural o massa mare, aigua embotellada i cuit al forn amb llenya de pi. Així mateix, elaboren pa de sègol, d’espelta, baguetes i coques de forner fetes amb ferment natural. L’actual forner és Isidre Canal, el qual va recuperar la manera de fer pa de la besàvia Maria – que en feia per casa i per les cases veïnes- en una agenda del 1947 del seu pare, Josep Canal Caelles. El producte es pot comprar a la masia Guerres o en fires i mercats locals.

Adreça: Masia Guerres. Cra. Solsona-Biosca, sortida Hostal Nou.
Tel.: 650 943 367 – 650 943 354
Mail: i.canalcinca(a)gmail.com
Web: www.artesansdelsolsones.cat