Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Tirantmilles

Guies de muntanya Tirantmilles es dedica a oferir serveis turístics de qualitat, responsables i propers al territori utilitzant les activitats esportives al medi natural amb l’objectiu que el client pugui gaudir dels valors i sensacions que ofereix la natura. L’empresa és impulsada per Mariona Martin i Marcel Espinal, degut a la seva passió per la muntanya i les activitats d’aventura, unida a la seva experiència professional en el camp esportiu. A la primavera i l’estiu gestionen la Caseta del Pantà, a l’embassament de Sant Ponç, on hi lloguen caiacs i paddles i realitzen algunes activitats terrestres, com curses d’orientació o rutes circulars amb BTT.

Contacte:
Adreça:
Mail:
Web:
Instagram:
Twitter:
Facebook: