Paisatge

Tirantmilles

Guies de muntanya Tirantmilles es dedica a oferir serveis turístics de qualitat, responsables i propers al territori utilitzant les activitats esportives al medi natural amb l’objectiu que el client pugui gaudir dels valors i sensacions que ofereix la natura. L’empresa és impulsada per Mariona Martin i Marcel Espinal, degut a la seva passió per la muntanya i les activitats d’aventura, unida a la seva experiència professional en el camp esportiu. A la primavera i l’estiu gestionen la Caseta del Pantà, a l’embassament de Sant Ponç, on hi lloguen caiacs i paddles i realitzen algunes activitats terrestres, com curses d’orientació o rutes circulars amb BTT.

Adreça: La Caseta del Pantà, carretera C55 sortida Santa Susanna- Pantà de Sant Ponç

Web: tirantmilles.com

Correu-e: guies@tirantmilles.com

Telèfon: 663 75 50 26 (What’s app)/ 973 11 51 17 (Fix)

Instagram: @tirantmilles

Facebook: @tirantmilles

Twitter: @tirantmilles