Producte Local

Oli Migjorn

Oli d’oliva verge extra

Migjorn és un projecte dedicat al cultiu d’oliveres i a la producció d’oli d’oliva verge extra ecològic a l’entorn de la vall del riu Cardener. El celler és ubicat a la finca Migjorn, a Vall d’Hortons, al municipi de Navàs. La punta de llança del projecte és la recuperació de la varietat local del Cardener, la Corbella, que permet retornar al paisatge històric i tenir un producte diferenciat. A la zona de Territori de Masies i entorn, el projecte hi produeix Oli del Solsonès, un cupatge de diferents varietats que es troben a les finques de la zona. També ofereix activitats de formació i oleoturisme, amb activitats com visites guiades o degustacions.

Adreça: Casa Migjorn. Navàs (terrenys: Clariana de Cardener, Riner i Pinós del Solsonès)
Tel.: 666 421 406 – 937 444 017
Mail: info(a)olimigjorn.com
Web: www.olimigjorn.com
IG: @oli_migjorn
T: @Oli_Migjorn
F: @olimigjorn