Aixopluc

Masia Rovira

Turisme rural amb compromís ambiental

La Pilar i el Jordi van ser pioners del turisme rural a la zona: s’hi dediquen des dels anys 90. Actualment a l’establiment Masia Rovira, una casa de turisme rural amb 4 habitacions i una suite, amb possibilitat de llogar només habitacions o bé la masia completa. Un dels principals trets distintius és el seu compromís ambiental i social, acreditat amb diferents segells de qualitat. Entre les mesures que impulsen hi ha plaques solars per a l’aigua sanitària i una caldera de biomassa per a la calefacció. Minimitzen deixalles i reciclen i el mateix hort de la casa abasteix la taula dels clients. Compten amb piscina i instal·lacions per al cicloturisme.

Contacte:
Adreça: La Rovira de Sant Climenç – Pinell de Solsonès
Tel.: 973 299 026, 625 551 872
Mail: info(a)masiarovira.cat
Web: www.masiarovira.cat
Instagram: @masiarovira
Twitter: @MasiaRovira
Facebook: Masia Rovira