Producte Local

dpagès

Producció i elaboració de porc ecològic

Dpagès és una explotació de porc ecològic d’alta qualitat ubicada a Olius. Es tracta d’una de les poques granges certificades de producció ecològica de porcs que hi ha a Catalunya. La producció es fa sota un concepte totalment allunyat dels paràmetres de la producció intensiva: els animals tenen accés a l’aire lliure i llum natural. Els porcs viuen en total llibertat i segueixen els seus processos naturals, com el zel i el part. Els garrins fan lactacions maternes molt llargues, de 60 dies, i transició al pinso de manera lenta. Dpagès distribueix la carn a domicili, restaurants, botigues i cooperatives i a la botiga pròpia que tenen a Solsona.

Adreça: Casa Rotés. Olius

Web: www.dpages.cat

Correu-e: info@dpages.cat

Telèfon: 647 933 528 – 667 320 097 

Instagram: @dpages_

Twitter: @dpages_

Facebook: @dpagesecologic