Aixopluc

Càmping El Solsonès

Compromís ambiental i territorial

El càmping El Solsonès es caracteritza pel seu compromís ambiental. Ho certifica el distintiu internacional d’excel·lència en la gestió ambiental, i es fa ben palès en les seves pràctiques. La família Guixé-Coromines, gestora del negoci, aposta per una política de respecte i protecció del medi ambient. Promou la minimització i valorització de residus, pren mesures per disminuir el consum d’aigua i energia, informa i sensibilitza treballadors i clients sobre bones pràctiques entre d’altres mesures. També hi ha el compromís social i cultural: al supermercat hi ofereix productes artesanals, ecològics, pagesos, del territori i/o amb valor social.

Adreça: Carretera de Sant Llorenç, km 2 – Solsona
Tel.: 973 482 861
Mail: info(a)campingsolsones.com
Web: www.campingsolsones.com
IG: @campingelsolsones
T: @campingsolsones
F: @campingelsolsones