Producte Local

La Fornera

La Fornera neix del procés de més de vuit anys d’experimentació, autoaprenentatge i restauració d’un forn de llenya centenari emplaçat a Biosca (La Segarra). Darrere el projecte, hi ha la Judit i el suport de la seva família. La Fornera treballa amb farines ecològiques de blats antics, llargues fermentacions sense químics ni additius i amb productes de proximitat, de qualitat i de temporada. També treballa de la mà d’empreses d’inserció laboral, en què l’objectiu principal rau a elaborar productes saludables i de màxima qualitat, així com tornar a situar el pa en el lloc que es mereix, un aliment bàsic que cal recuperar a les nostres taules.

Adreça: Carrer Pasterola, 8 Biosca

Correu-e: laforneradebiosca@gmail.com

Telèfon: 609 01 54 17

Instagram: @_la_fornera_