Restaurants

L’Hostal Nou

Fonda centenària

L’Hostal Nou, de Llobera, va ser construït el 1930 amb vocació de fonda i hostatgeria. El 1950 el negoci es va traslladar uns metres més enllà, on es troba actualment. Es tracta d’un restaurant centenari amb una cuina que manté el seu estil tradicional. Utilitzen sempre productes de la comarca, com les patates d’Odèn, la vedella del Solsonès o els ous de Sant Miquel (Olius). Tenen carta, menú diari i de cap de setmana i organitzen esdeveniments com comunions, batejos, aniversaris i tot tipus de celebracions. A l’Hostal Nou, ubicat a tocar de la carretera que uneix Solsona i Biosca, disposen d’aparcament, accessos adaptats, jardí i turisme rural.

Adreça: Crta. Torà, s/n – Llobera

Web: www.calaviforner.com

Correu-e: montsesole1404@gmail.com 

Telèfon: 973 480 253

Instagram: @restauranthostalnoullobera

Facebook: @apartamentrural (Ca l’Avi Forner)