Salut, territori, i bons aliments!
Aixopluc

Casa Cal Pastor

Descans en un entorn pagès

Cal Pastor és una casa del segle XIX situada al petit llogaret de Salo. Està restaurada conservant les seves característiques i mobiliari tradicional. Envoltada de boscos i de camps de conreu, s’hi pot gaudir d’una estada tranquil·la i es pot participar en les tasques de l’explotació agrícola i ramadera, on hi ha conreus, vaques, vedells porcs, conills i gallines. Participar d’aquestes activitats ofereix al visitant la possibilitat de conèixer més bé la feina que fan els pagesos i entendre el món rural des d’una perspectiva més global. Cal Pastor té capacitat per a set persones, totalment equipada i, a més a més, compta amb porxo-garatge amb barbacoa.

Adreça: Casa Cal Pastor. Salo (Sant Mateu de Bages)
Tel.: 647 850 162 – 938 695 988
Mail: casacalpastor(a)gmail.com
Web: www.casacalpastor.cat
IG: @casaruralcal.pastor