Aixopluc

Casa Cal Pastor

Descans en un entorn pagès

Cal Pastor és una casa del segle XIX situada al petit llogaret de Salo. Està restaurada conservant les seves característiques i mobiliari tradicional. Envoltada de boscos i de camps de conreu, s’hi pot gaudir d’una estada tranquil·la i es pot participar en les tasques de l’explotació agrícola i ramadera, on hi ha conreus, vaques, vedells porcs, conills i gallines. Participar d’aquestes activitats ofereix al visitant la possibilitat de conèixer més bé la feina que fan els pagesos i entendre el món rural des d’una perspectiva més global. Cal Pastor té capacitat per a set persones, totalment equipada i, a més a més, compta amb porxo-garatge amb barbacoa.

Adreça: Casa Cal Pastor. Salo (Sant Mateu de Bages)
Tel.: 647 850 162 – 938 695 988
Mail: casacalpastor(a)gmail.com
Web: www.casacalpastor.cat
IG: @casaruralcal.pastor