Artesania i Disseny

Ensabona’t

Sabons casolans i artesanals

Des del nucli de Claret la M. Àngels fa sabons naturals artesanals per a tot tipus de gustos i de pells. Els olis i les mantegues que utilitza són naturals i moltes de les plantes són del propi hort. Tot i que l’evolució científica i el canvi d’hàbits han deixat aquesta activitat en anecdòtica, antigament els sabons s’elaboraven a les mateixes masies. Era un sabó en calent, remenant moltes hores fins que es feia una gran mola que deixaven quallar abans de treure-la i tallar-la en forma de pastilles. Avui Ensabona’t utilitza el mètode anomenat «en fred», que permet fer sabons més fins, amb unes propietats excel·lents per a la pell, amb olis naturals. 

Adeça: Plaça Major 15, Claret de Torà

Web: ensabonat.blogspot.com.es

Correu-e: miramuntclaret@gmail.com

Telèfon: 973 296 008