Producte Local

Biolord

Pomes ecològiques per diversificar cap a l’agroecologia

Biolord és una cooperativa que neix amb l’objectiu de revitalitzar econòmicament les zones de muntanya per mitjà del cultiu de poma ecològica de muntanya. El projecte es va gestar a la Vall de Lord, però ha crescut amb una visió més àmplia que possibita la incorporació de socis d’altres zones prepirinenques i pirinenques. Al Baix Solsonès la iniciativa hi va arribar el 2016, de la mà del pagès Arnau Vilaseca, de Cal Palà, una explotació familiar de Prades de la Molsosa, que s’hi va sumar amb l’objectiu de diversificar-se i fer-ho cap a l’agroecologia. Actualment tenen plantades un miler de pomeres, de tres varietats diferents.

Web: biolord.cat

Correu-e: info@biolord.cat / biolordcoop@larada.coop

Telèfon: 93 872 97 09

Instagram: @poma_de_muntanya_biolord

Facebook: @pomademuntanyabiolord

Twitter: @Biolordpomes