Aixopluc

Apartaments Forn de Su

Decoració contemporània en un entorn rural

L’Hostal de Su compta amb un seguit d’apartaments estrenats a final de l’any 2011. Destaquen per l’alta comoditat i confort pensat pel descans en les estades. Els apartaments tenen una decoració contemporània, perfectament encaixats en un entorn rural i autèntic. Su és un petit poble del municipi de Riner envoltat de camps de conreu on l’activitat agrícola encara hi és un actiu importantíssim. Al costat dels apartaments, el Forn de Su compta amb un restaurant de cuina tradicional i de proximitat. A més a més, hi ha una zona comuinitària amb una sala d’estar, un labavo per a minusvàlids, una bugaderia i una piscina.

Adreça: Casa Forn de Su, Su (Riner)

Web: www.hostaldesu.com

Correu-e: info@hostaldesu.com

Tel.: 973 480 618

Instagram: @restaurant_de_su

Facebook: Hostal Forn de Su