Aixopluc

La Carral

La Carral és una casa de colònies situada en un pla envoltat de boscos i camps de conreu, enmig d’un paisatge tranquil i de clima sec, al costat del Santuari del Miracle. Fa més de 50 anys que acullen grups d’escoles i entitats de tot tipus (esplais, escoltes, escoles de música, ampas, clubs esportius…). Des del 1967, cada estiu, organitzen colònies per a infants i joves, on treballen el joc creatiu i cooperatiu, l’educació emocional i els valors. Es tracta d’una casa de pagès restaurada amb unes instal·lacions grans, ben equipades i modernitzades. Conserva el caire d’esplai, que és un tret d’identitat de la casa, i l’equip s’implica al màxim en les estades, d’una manera humana i familiar.

Adreça: Casa La Carral, s/n, El Miracle de Riner

Web: alacarral.net

Correu-e: benvinguts.alacarral@gmail.com

Telèfon: 973 48 08 90 (general)/ 973 05 90 25 (exclusiu informació de les colònies d’estiu)

Instagram: @lacarral

Facebook: @alacarral

Twitter: @alacarral