Restaurants

Can Solé Xic

Restaurant

Can Solé Xic és un restaurant situat al petit poble de Claret, a Llanera. Porta en funcionament des del 1993 i posteriorment es va complementar amb una nova oferta de Turisme rural que porta el nom de la casa, Cal Miramunt. A Can Solé Xic ofereixen una cuina tranquil·la i de tota la vida, com pot ser l’escudella o els canalons de l’àvia o carns a la brasa. Disposen de tres petits menjadors molt aequats per a grups i celebracions. Els productes de la cuina són de l’entorni del seu propi hort. També ofereixen tallers de plantes aromàtiques i sabons artesans, anomenats Ensabona’t. De fet, un dels productes és la ratafia d’elaboració pròpia. 

Adreça: Plaça Major, 15 – Claret de Torà
Tel.: 973 296 008
Mail: miramuntclaret(a)gmail.com
Web: www.calmiramunt.com