Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Restaurant El Solsonès

Cuina de proximitat en un càmping sostenible

La passió per la cuina del Jordi Guixé, el xef, té el seu origen en la seva infància i joventut, quan els seus pares van engegar al Solsonès un projecte turístic i gastronòmic fugint de l’estrès de Barcelona. Amb més de trenta anys d’experiència, el restaurant el Solsonès és una empresa familiar amb una alta sensibilitat pel producte de proximitat. Estan especialitzats en la cuina tradicional, innovadora i de proximitat, on els productes ecològics i del Solsonès en són protagonistes. A més, disposen d’hort de producció pròpia. Ofereixen menús (ecològics i sense gluten), plats a la carta i cuina a la brasa. També ofereixen servei de càtering.

Adreça: Ctra. de Sant Llorenç, km. 2 – Solsona
Tel.: 973 482 861
Mail: restaurant(a)campingsolsones.com
Web: www.restaurantsolsones.com
IG: @restaurantelsolsones
F: @restaurantsolsones