Iniciativa Social

L’Arada Creativitat Social

Impulsors de Territori de Masies, L’Arada són una cooperativa de treball sense ànim de lucre i d’iniciativa social que des de les pràctiques pròpies de l’Economia Social i Solidària, es dedica a la promoció social i comunitària de col·lectius, territoris, pobles i barris, acompanyant espais de creativitat social i acció col·lectiva. Treballa des de la participació activa creant espais conjuntament amb el veïnat desenvolupant estratègies de desenvolupament local i recuperació de la memòria.

Son un equip multidisciplinar, provinent dels camps de l’ecologia, les ciències ambientals, la sociologia, les polítiques, el disseny i la comunicació. Creen espais de reflexió, investigació i acció per tal de construir col·lectivament nous models de desenvolupament comptant i empoderant les comunitats locals.

Adreça:

  • Seu social: Cal Palà s/n, Prades de la Molsosa (Solsonès) (seu social)
  • Ens trobaràs a: C/ Carrasco i Formiguera 29, Baixos, 08242 Manresa (BCN)

Web: larada.net

Correu-e: info@larada.coop

Telèfon: 672 491 223 (Mòbil) / 938 729 709 (Fix)

Instagram: @laradacoop

Facebook: @laradacoop

Twitter: @laradacoop

Youtube: L’Arada, Creativitat Social

Vimeo: L’Arada