Aixopluc

Cal Mas

Turisme rural amb inspiració a la terra

Cal Mas és una casa originària del segle XVI-XVII. S’ha reformat intentant preservar al màxim els elements originals, però afegint-hi tot allò necessari per passar-hi una bona estada. Colors càlids, materials nobles i cada racó diferent i únic: tot pensat per sortir de l’estrès. L’allotjament té piscina i capacitat per a 16 persones. Les vuit habitacions tenen noms inspirats en aquestes terres: cada una té un nom i decoració d’herba aromàtica de l’entorn. La casa proposa un seguit d’activitats com tallers d’alimentació o ioga, que es poden organitzar amb previ avís. També proposen rutes per conèixer l’entorn, on en destaca la torre de Vallferosa. 

Adreça: Sant Serni de Llanera, Torà

Web: www.calmas.net

Correu-e: info@calmas.com

Telèfon: 678 879 742 (Mòbil)/ 973 473 581 (Fix)

Instagram: @masiacalmas

Facebook: @calmasantserni

Twitter: @Calmas1