Producte Local

Riuverd

Integració sociolaboral en el sector agroalimentari

Riuverd treballa per a la integració i formació sociolaboral de joves en risc d’exclusió social com a trànsit a l’ocupació ordinària. Realitzen diferents activitats econòmiques de producció de béns i serveis, entre les quals en destaquen l’elaboració i venda de productes agroalimentaris, com salses, conserves, safrà o plantes remeieres. També cultiven productes d’horta de qualitat i saludables, fan distribució de cistelles setmanals de fruita i verdura de temporada i proximitat, entre d’altres serveis, com jardineria o similars. La producció és artesanal i tots els productes s’elaboren sense colorants ni conservants, com tampoc al·lergògens.

Adreça: Cal Robert, partida de Sant Pere Màrtir – Solsona

Web: www.riuverd.cat

Correu-e: riuverd(a)riuverd.cat

Telèfon: 620 588 159

Instagram: @riuverd

Twitter: @RIUVERD

Facebook: Riuverd Empresa D’inserció SCCL