Producte Local

Un pam de terra

Recuperació de la culturade la vinya al Solsonès

Un Pam de Terra vol ajudar a recuperar la cultura de la vinya i l’elaboració de vi al Solsonès, comarca amb una tradició vitivinícola actualment oblidada. Emprant varietats antigues que han perdurat a la zona, elabora vins de qualitat diferenciada, posant a l’abast del públic vins que permetin gaudir de sabors del passat traslladats als nostres dies. Actualment elaboren tres tipus de vi; un de blanc amb cupatge de la varietat pansal autòctona, macabeu i parellada del Penedès; un de negre fet de la varietat ancestral prefil·loxera i procedent de la comarca, identificada com a N1 Solsonès; i un d’escumós elaborat amb parellada procedent del Penedès.

Adreça: Lloberolai Olius
Tel.: 645 402 862
Mail: femvi1@gmail.com
Web: www.femvi.blogspot.com.es