Restaurants

Restaurant Hostal Forn de Su

Cuina de tradició familiar

El forn de Su és un restaurant regentat per una família que fa més de cinquanta anys acull estiuejants i estadants a la fonda i al restaurant. L’edifici, construït a final dels anys 1940, era el forn del poble (d’aquí li ve el nom). Als anys 1960 va transformar-se en una fonda i un restaurant, avui ben actius. El restaurant és de cuina tradicional i de proximitat, i ha sabut renovar-se sense perdre el gust pel que és més autèntic. Els caps de setmana disposen d’una àmplia carta. Per als grups ofereixen un menú de degustació i, pels dies de cada dia, un complet menú diari. Disposen de dues sales, una per a 100 comensals i l’altre per a 28 persones. 

Adreça: Casa Forn de Su. Su (Riner)
Tel.: 973 480 618
Mail: info@hostaldesu.com
Web: www.hostaldesu.com
IG: @restaurant_de_su
F: Hostal Forn de Su