Aixopluc

Sant Grau

Turisme rural en ambient familiar

Sant Grau és una masia del segle XVII on la Carme i l’Alfons, els seus responsables, ofereixen un tracte familiar i proper: sempre reben als clients sempre amb els braços oberts. Compta amb quatre cases rurals que es poden llogar per separat o bé conjuntament. Les cases estan completament equipades i disposen de garatge cobert, barbacoa, piscina, solàrium, zona esportiva i jocs de taula. A més a més, disposen d’un seguit de serveis i equipaments infantils. Paral·lelament s’ofereixen un seguit de serveis com ara degustacions de vi, esdeveniments de petit format, compra a domicili o compra de proximitat i elaboració pròpia d’una masia veïna.

Adreça: Carretera de Manresa a Solsona, Km 64 – Navès
Tel.: 600 447 153
Mail: info(a)santgrau.com
Web: www.santgrau.com
IG: @ruralsantgrau
T: @stgrau89
F: @santgrau