Aixopluc

Ca L’avi Forner

Hostaleria amb història

Ca l’Avi Forner és una iniciativa de turisme rural que compta amb dos habitatges. Com el seu nom indica, l’avi de la família (el Jaume) era forner i aquesta iniciativa vol ser també un reconeixement a la seva persona. L’altra casa, anomenada ca l’Avi Forner II, és on va néixer l’Hostal Nou (avui restaurant ubicat al costat mateix d’aquests espais). Durant 47 anys va ser restaurant, hostal i forn de pa, esdevenint tota una referència per al veïnat. El 2013 s’habilita la finca com a turisme rural conservant-ne el forn en les mateixes condicions d’antany. Els allotjaments compten amb piscina, un llit supletori i possibilitat de càtering, a més de wifi i GPS.

Adreça: L’Hostal Nou. Carretera LV3005 – Llobera

Web: www.calaviforner.com

Correu-e: montse1404(a)gmail.com

Telèfon: 973 480 253

Facebook: @apartamentrural