Aixopluc

Càmping Cal Paradís

Oci familiar en plena natura

El càmping Cal Paradís és un projecte creat fa 23 anys per la família de la masia de cal Paradís, una casa pairal datada del 1850. Està situat a Salo, als peus de la serra de Castelltallat. La masia va ser reformada per acollir un restaurant i els voltants de la casa, on es treballava la terra, es van adaptar per acollir el càmping. S’han especialitzat en l’oci familiar, oferint un entorn relaxat en plena natura, amb possibiltiat de fer-hi diferents caminades i esports de muntanya. Els més menuts i els seus acompanyants poden conèixer cavalls, cabrits i diferents animals de granja, així com les hortalisses i la manera de treballar l’hort de la casa.

Adreça: Ctra. C-55, km 50 – Salo (Sant Mateu de Bages)

Web: www.campingcalparadis.com 

Correu-e: calparadis@campingcalparadis.com

Telèfon: 673 977 606 (Mòbil)/ 938 695 652 (Fix)

Instagram: @campingcalparadis

Twitter: @calparadis

Facebook: @campingcalparadissalo