Producte Local

Molí de Bonsfills

Pollastres ecològics criats en pati de pastura

Molí de Bonsfills és una explotació familiar situada al mas homònim, un antic molí hidràulic de Vallmanya de Pinós. Hi crien pollastres en ramaderia ecològica, opció en la qual han tronat la manera de criar de forma respectuosa els animals, produir una carn sana i, alhora, que no contamini l’entorn ni la salut, sense antibiòtics ni productes químics. L’explotació consta de 12 galliners petits escampats per feixes i zones arbustives. Cada galliner disposa d’un pati de més de 1.000 metres quadrats, on els animals pasturen tot el dia. Molí de Bonsfills fa venda directa:creuen en la relació entre consumidor i productor per donar a conèixer la seva feina.

Adreça: Casa Molí de Bonsfills. Vallmanya, Pinós.

Web: www.molidebonsfills.cat

Correu-e: molidebonsfills@centrecat.com

Telèfon: 627 758 903/ 674 578 495

Instagram: @pollastresecomolibonsfills