Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Formatgeria El Miracle

Formatges artesanals d’ovella

La formatgeria del Miracle és un projecte cooperatiu situat en un dels espais del conjunt monumental del Santuari del Miracle, concretament a les antigues cuines del monestir. Fins al moment elaboren dos tipus de formatges: #lescuines, de llarga curació, amb una capa de sal a l’exterior i que manté un alt contingut d’humitat a l’interior; i #lagargola, un formatge de textura cremosa i crosta rugosa. També elaboren iogurts amb llet d’ovella i amb els propis ferments i bacteris làctics. El pròxim objectiu del projecte és tenir un ramat propi al Miracle. L’obrador artesanal de la formatgeria és obert a tothom qui vulgui visitar-lo.

Adreça: Monestir del Miracle – 25290 Riner – Solsonès
Tel.: 973 090 921
Mail: contacte(a)formatgeriaelmiracle.coop
Web: www.formatgeriaelmiracle.coop
IG: @formatgeria.elmiracle
T: @formatgemiracle
F: @formatgeriaelmiracle.coop