Producte Local

Formatgeria El Miracle

Formatges artesanals d’ovella

La formatgeria del Miracle és un projecte cooperatiu situat en un dels espais del conjunt monumental del Santuari del Miracle, concretament a les antigues cuines del monestir. Fins al moment elaboren dos tipus de formatges: #lescuines, de llarga curació, amb una capa de sal a l’exterior i que manté un alt contingut d’humitat a l’interior; i #lagargola, un formatge de textura cremosa i crosta rugosa. També elaboren iogurts amb llet d’ovella i amb els propis ferments i bacteris làctics. El pròxim objectiu del projecte és tenir un ramat propi al Miracle. L’obrador artesanal de la formatgeria és obert a tothom qui vulgui visitar-lo.

Adreça: Monestir del Miracle – 25290 Riner – Solsonès

Web: www.formatgeriaelmiracle.coop

Correu-e: contacte@formatgeriaelmiracle.coop

Telèfon: 973 090 921

Instagram: @formatgeria.elmiracle

Twitter: @formatgemiracle

Facebook: @formatgeriaelmiracle.coop