Producte Local

Productes de Cal Palà

Conills lliures d’antibiòtics

Cal Palà és una finca pagesa que ha apostat per la diversificació. Entre les seves activitats, hi ha una granja de conills que combina la producció intensiva, la vida en gàbies i la inseminació, amb un ritme descansat i tranquil. La innovació de Cal Palà rau en els ritmes de cria i en els temps entre parts, que són més amplis. La lactància dels llodrigons s’allarga fins el dia del sacrifici. Aquestes condicions fan que les cries tendeixin a tenir una salut i un benestar majors que en les granges convencionals. Cal Palà compta, a més a més, amb el projecte d’horticultura Torna Terra i amb una plantació de pomes ecològiques de muntanya.

Adreça: Cal Palà, Prades de la Molsosa, 08281 (Solsonès)

Correu-e: arnauvilpu@gmail.com

Telèfon: 686 084 041

Instagram: @productes_de_cal_pala