Aixopluc

Cal Marquet

Descans entre tasques forestalsi agràries

Cal Marquet és una casa de pagès situada en una zona tranquil·la, en plena serra de Castelltallat. A un quilòmetre, la família de cal Marquet hi ofereix la casa independent la anomenada la Cabana de Castelltallat. Es tracta d’una masia del segle XVII restaurada. Compta amb tots els equipaments necessaris per a gaudir d’uns dies de descans. Pot allotjar fins a 12 persones. Disposa de porxo amb barbacoa i piscina. La família de cal Marquet segueix desenvolupant activitats agràries, i forestals, la qual cosa permet als hostes veure les tasques típiques de pagès segons l’època. Els hostes poden donar menjar als conills, recollir ous o adquirir hortalisses.

Adreça: Cal Marquet. Castelltallat 
Tel.: 937 433 052
Mail: calmarquet(a)calmarquet.net 
Web: www.calmarquet.net