Producte Local

Pastisseria Can Massana

Qualitat, tradició i innovació pastissera

La pastisseria Can Massana va ser fundada el 1964 per Jaume Massana Bajona al carrer de llobera. El 1969, però, es va traslladar a la plaça Major, on és actualment. Fins a dia d’avui el negoci és a mans de Jaume Massana i Serra. La seva filosofia és oferir qualitat, tradició i innovació. Les elaboracions són fetes a partir de matèries primeres de primera qualitat i amb un procés artesanal, fruit del saber fer tradicional de la família. La majoria de receptes són úniques, com la coca de croissant, el dolç més famós de Solsona. Una de les especialitats són les estrelles de la Mare de Déu del Claustre, inspirades en la patrona de Solsona.

Adreça: Plaça Major , 7 – Solsona
Tel.: 973 480 169
IG: @pastisseriacanmassana