Salut, territori, i bons aliments!
Aixopluc

Casa Palà

Casa Palà, Cal Mestre i Cal Canestró. Descans tranquil i amb història

Cal Mestre i cal Canestró són dues cases de turisme rural situades dins el tranquil i petit nucli de Su. De fet, la calma que es respira en aquest llogaret del municipi de Riner, és un des principals actius d’aquests habitatges, totalment equipats. Cal Mestre té capacitat per a vuit persones i cal Canestró, per a sis. A l’exterior hi ha el jardí, amb piscina i barbacoa. Su és un petit nucli històric que apareix esmentat ja el 1055 i que manté la fisonomia medieval, amb carrers empedrats. L’encant d’aquest petit poble, sumat a la tranquil·litat que respira i els camps de conreu i la natura que l’envolten, són potents reclams per passar-hi uns dies.

Adreça: Casa Palà – Su, Riner
Tel.: 687 520 681
Mail: info(a)masiarovira.cat
Web: www.casapala.com
IG: @turismeruralcasapala
F: Turisme rural Casa Palà