Producte Local

Molsa-Toleràncies

Menjar sense barreresi sense al·lèrgens

“Toleràncies, menjant amb il·lusió” és una iniciativa especialitzada en les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries. Dona resposta a les necessitats de persones que pateixen algun tipus d’al·lèrgia o intolerància alimentària. Ofereixen menjar sense barreres i sense al·lèrgens, proporcionant informació i assessorament; formant a empreses de la restauració, fent sensibilització; i realitzant tallers de cuina saludable sense al·lèrgens. Formen part de la cooperativa Molsa, de botigues d’herbodietètica i alimentació ecològica, i han obert el nou espai Molsa Toleràncies. S’hi poden trobar productes ecològics, complements alimentaris i productes sense al·lèrgens.

Adreça: C. Sant Agustí, 24 – Solsona

Web: www.tolerancies.cat

Correu-e: info@tolerancies.cat

Telèfon: 673 763 581 (Mòbil)  /  973 107 334 (Fix)

Instagram: @tolerancies_

Twitter: @tolerancies

Facebook: @Tolerancies