Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Photo Logistics

Al servei de la fotografia de natura

Photo Logystics és una empresa de serveis al fotògraf de natura. Localitzen espècies, instal·len amagatalls i fan tota la gestió necessària per tal que els seus usuaris tinguin una experiència d’acostament extrem a la fauna. Treballen en cooperació amb els propietaris i gestors de les terres on localitzen les espècies i complementen la seva feina amb turisme familiar d’interpretació del medi i les espècies de l’entorn. L’activitat busca acostar el medi natural a la societat, posar la fauna com a generadora de riquesa en territoris rurals i posar en valor la feina dels pagesos que cuiden la terra i possibiliten l’existència d’hàbitats i espècies.

Adreça: Carrer del Duc, 16 – Olius
Tel.: 638 887 681
Mail: info@photo-logistics.com
Web: www.photo-logistics.com
IG: @photo_logistics_
T: @Photo_Logistics
F: @photologistics