Paisatge

Photo Logistics

Al servei de la fotografia de natura

Photo Logystics és una empresa de serveis al fotògraf de natura. Localitzen espècies, instal·len amagatalls i fan tota la gestió necessària per tal que els seus usuaris tinguin una experiència d’acostament extrem a la fauna. Treballen en cooperació amb els propietaris i gestors de les terres on localitzen les espècies i complementen la seva feina amb turisme familiar d’interpretació del medi i les espècies de l’entorn. L’activitat busca acostar el medi natural a la societat, posar la fauna com a generadora de riquesa en territoris rurals i posar en valor la feina dels pagesos que cuiden la terra i possibiliten l’existència d’hàbitats i espècies.

Adreça: Carrer del Duc, 16 – Olius
Tel.: 638 887 681
Mail: info@photo-logistics.com
Web: www.photo-logistics.com
IG: @photo_logistics_
T: @Photo_Logistics
F: @photologistics