Restaurants

Hostal de Pinós

L’Hostal de Pinós és el restaurant més antic de Catalunya que no ha tancat mai les seves portes, obrint-les per primera vegada l’any 1542. Un local carregat d’història situat al centre geogràfic de Catalunya, a 936 metres d’altitud i amb unes privilegiades vistes a les serralades pirinenca i prepirinenca.  Al mateix petit nucli hi ha el Santuari de Pinós, un dels punts d’interès patrimonial més destacats del Baix Solsonès. El restaurant consta de tres menjadors: un de central i dos de laterals, ideals i acollidors per a fer reunions familiars i gaudir de la bona gastronomia catalana. La cuina és casolana, propera i elaborada amb producte del país.

Adreça: Santuari de Pinós. Pinós
Tel.: 973 473 062
Mail: info(a)restaurantdepinos.com
Web: www.restaurantdepinos.com