Producte Local

Torna Terra

Horta i poma de muntanya ecològica

Torna Terra crea xarxes d’horts recuperats (de moment: el de la Bassa del Coll, el Tros del Cirerer de Nicolau i el de Ratera) amb varietats locals en desús, recuperant la cultura i el patrimoni associat i promocionant el producte local i ecològic. Reivindica el treball pagès responsable com a element fonamental per al territori. El projecte és impulsat per Arnau Vilaseca, de Cal Palà de Prades, MengemBages i l’Arada. També cultiven pomes ecològiques, formant part de la cooperativa Biolord, que revitalitza la pagesia a muntanya. Actualment té plantades un miler de pomeres. A més, tenen 30 Ha de cereal en vies de reduir l’ús dels fitosanitaris. 

Adreça: Cal Palà, Prades de La Molsosa (Solsonès)

Web:www.tornaterra.cat

Correu-e: info@tornaterra.cat

Telèfon: 686 084 041

Instagram: @torna_terra

Twitter: @ArnauPrades