Artesania i Disseny

la macarulla

Artesania amb colors vegetals

La Macarulla és l’estudi d’artesania tèxtil de la Roser Melero, ubicat al nucli antic de Solsona. Allà, la Roser transforma les macarulles de roure, les fulles de roldor i d’arç blanc, les flors d’argelaga i moltes altres plantes del Solsonès en colors que li serveixen per tintar i estampar teles i fils i convertir-les en fulards, bosses i objectes decoratius de disseny únic i singular. Senzilles, atemporals i properes, les peces de la Roser esdevenen un petit tros de natura amb vida pròpia, que pots tocar, sentir i gaudir cada dia. Pots trobar peces de la Roser en botigues de Solsona i de Sabadell, i també a La Macarulla, on pots conèixer com treballa i encarregar-li la teva peça personalitzada.

Adreça: Carrer Llobera, 30 – Solsona
Tel.: 654 095 848
Mail: info(a)lamacarulla.com
Web: www.lamacarulla.com
IG: @lamacarulla
F: @macarulla.estuditextil