Paisatge

Anna Pell Sana

Anna Pell Sana és un col·lectiu de divulgació sobre hàbits saludables, tòxics i medi ambient amb l’objectiu de generar un consum responsable i sostenible. Ofereixen tallers, xerrades i jornades pedagògiques al voltant de la càrrega tòxica a la nostra vida diària i com fomentar hàbits saludables amb l’objectiu de promoure un consum conscient, respectuós amb la salut de les persones i el medi ambient. A més, distribueixen productes d’higiene personal, cura de la pell i complements nutricionals, emmarcats sota una producció sostenible, ètica i coherent, basats en la medicina tradicional xinesa, l’ayurveda i l’herbolari europeu.

Adreça: Cal Fitó s/n – Pinós
Tel.: 647 024 774
Mail: anna(a)annapellsana.com
Web: www.annapellsana.com
IG: @annapellsana
T: @AnnaPellSana
F: Anna Pell Sana