Artesania i Disseny

Alea. Joieria botànica

Joieria per vestir-se de bosc

Inspirada en la natura i en el seu entorn, la Carla va crear Alea com un projecte de joieria artesana botànica. Combina técniques tradicionals d’orfebreria, apreses en un dels seus viatges, amb materials moderns per tal de transformar les fulles que cull al bosc en fulles de plata: així immortalitza un trosset de territori en cada peça. Les seves fulles van de fira en fira però també les crea per encàrrec. Quan més s’emociona és quan apareix algú amb fulles de la seva finca o del seu arbre preferit i li demana que les transformi en una joia. Les joies d’Alea són joies per vestir-se de bosc.

Adreça: Partida Santa Llúcia, Solsona

Web: www.aleajoies.com

Correu-e: carla@aleajoies.com

Telèfon: 600 005 262

Instagram: @alea.joies

Facebook: @alea.joies