Aixopluc

Càmping La Ribera

Ambient familiar i tranquil als peus del pantà

La Ribera és un càmping petit, tranquil i familiar. Ubicat als peus mateix del pantà de Sant Ponç, ofereix un entorn paisatgístic agrícola i ramader. La seva filosofia és la del repòs i el descans. Per això els espais són amplis i es vetlla perquè el silenci predomini arreu. Així mateix, aplica diferents mesures de respecte al medi ambient que li han valgut, entre altres mèrits, el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental o l’obtenció del Diploma Turístic de Catalunya. Disposa de bar, estanc i botiga on s’hi ven, també, tot tipus de comestibles (la verdura, quan és temporada, és de l’hort). Els espais es situen a antigues dependències adjuntes a la masia.

Adreça: Casa la Ribera – lariana de Cardener
Tel.: 973 482 552
Mail: info(a)campinglaribera.com
Web: www.campinglaribera.com
IG: @campinglaribera
T: @campinglaribera
F: @campinglariberasolsones