Restaurants

Cal Ros

Turisme rural i experiència pagesa

Cal Ros és una masia d’agroturisme que compagina l’activitat agrària amb el turisme rural, una suma que permet divulgar els valors de la pagesia. Són productors de cereals, cigronet de l’Alta Anoia i ametllers. Disposen de sis confortables habitacions, sales d’estar amb llar de foc, piscina, animals de granja i un hort. Serveixen esmorzar i sopar als hostes, oferint sempre els seus propis productes i de proximitat. També estan recuperant una antiga vinya, on els hostes podran gaudir de fer-hi una passejada i conèixer de primera ma el món de la vinya i el vi.

Adreça: Masia Cal Ros – Calonge de Segarra
Tel.: 617 426 091 – 938 699 241
Mail: calros(a)calros.info
Web: www.calros.info
IG: @calrosagroturisme
T: @RCPCalRos
F: @CalRosAgroturisme