Paisatge

Parc de les Olors de Claret

Plantes aromàtiques i medicinals i horta

El Parc de les Olors de Claret és una plantació de plantes aromàtiques i medicinals i productes elaborats amb les mateixes: infusions, herbes culinàries, productes cosmètics… Així mateix, Francesc Miramunt, l’impulsor, treballa per a la divulgació, oferint descobertes de Llanera i el seu entorn fetes a mida, tant a peu com en bicicleta; visites al parc i tallers sobre la temàtica. Per complementar l’oferta, compta amb un espai de bar i sala polivalent on es poden realitzar tastos o tota mena d’activitats grupals. Tanmateix, té una agrobotiga per promocionar el producte local i horta ecològica pròpia, amb la qual ofereix producte, llavors i planter.

Adreça: L’Era de la Coma. Claret, Llanera, Torà
Tel.: 659 514 804
Mail: claret(a)parcdelesolors.com
Web: www.calmiramunt.com
IG: @parcdelesolors_claret
F: Parc de les Olors de Claret