Restaurants

Restaurant Roquerols

El restaurant Roquerols s’ubica en una masia situada als afores del petit poble de Salo, als peus de la serra de Castelltallat, un entorn tranquil i envoltat de boscos. Va néixer el 1992, quan els avis de la casa van decidir obrir un negoci familiar que es dediqués a l’hostaleria. La Maria Àngels i companyia hi ofereixen un tracte familiar i agradable, i una cuina casolana basada en la gastronomia típica de la zona. El restaurant compta amb dues sales diferenciades i una decoració rústica que et fa sentir com a casa. Té capacitat per a 80 persones i als exteriors hi trobem una zona de passeig, un espai infantil i un seguit d’animals de granja.

Adreça: Casa Roquerols, BV-3002 – Salo, Sant Mateu de Bages

Correu-e: angels.roquerols@gmail.com

Telèfon: 647 816 453 (Mòbil)/ 938 696 301 ((Fix)

Instagram: @ restaurant_roquerols