Salut, territori, i bons aliments!
Empreses de Territori de Masies

Restaurant Roquerols

El restaurant Roquerols s’ubica en una masia situada als afores del petit poble de Salo, als peus de la serra de Castelltallat, un entorn tranquil i envoltat de boscos. Va néixer el 1992, quan els avis de la casa van decidir obrir un negoci familiar que es dediqués a l’hostaleria. La Maria Àngels i companyia hi ofereixen un tracte familiar i agradable, i una cuina casolana basada en la gastronomia típica de la zona. El restaurant compta amb dues sales diferenciades i una decoració rústica que et fa sentir com a casa. Té capacitat per a 80 persones i als exteriors hi trobem una zona de passeig, un espai infantil i un seguit d’animals de granja.

Adreça: Casa Roquerols, BV-3002 – Salo, Sant Mateu de Bages
Tel.: 647 816 453 – 938 696 301
Mail: angels.roquerols(a)gmail.com
IG: @ restaurant_roquerols