Producte Local

Gran Sol

Gastronomia solsonina de llarga tradició

El Gran Sol és un dels referents de la restauració i l’Hostaleria solsonina, amb una llarga tradició. Avui, els actuals responsables ens ofereixen una combinació molt acurada dels plats tradicionals catalans amb salses i combinacions innovadores que no deixen de sorprendre. Aposten pel producte de temporada i de proximitat. Ofereixen un menú diari i un menú de caps de setmana. La capacitat del restaurant és de 250 persones, amb diferents sales i un jardí. Ubicat a l’entrada principal de la ciutat de Solsona, la carretera de Manresa, està totalment preparat per a celebracions de comunions, batejos, casaments i tota mena d’esdeveniments en grup.

Adreça: Carretera de Manresa, 100 – Solsona
Tel.: 973 481 000
Mail: gransolrestaurant(a)gmail.com
Web: www.hotelgransolsolsona.com
T: @rest_gransol
F: @Rest.GranSol