Paisatge

La BaCiCleta

La baCiCleta és una petita empresa familiar de lloguer de bicicletes elèctriques i complements, ubicada a Calaf. Ofereixen l’oportunitat de gaudir del territori, el lleure i l’esport d’una manera còmoda, divertida i accessible per tothom. A banda del lloguer, també organitzen sortides setmanals, per posar-nos en forma, i temàtiques com ara «Pedalant entre vinyes» que combina la ruta amb una visita a un celler, un tast de vins i un dinar. O la ruta de «Pedalant cap a l’equilibri», una excursió que acaba amb una classe de ioga al mig del bosc. A darrere de La baCiCleta hi ha l’Anna a qui li pots compartir una idea d’una ruta i ella te la personalitza al gust, oferint el lloguer, el trasllat i la logística necessària, tant per excursions d’unes hores com per rutes de diversos dies.

Adreça: Ctra. De Ponts, s/n, Calaf

Web:www.labacicleta.cat

Correu-e: info@labacicleta.cat

Telèfon: 651948910

Instagram: @labacicleta

Twitter: @la_baCiCleta

Facebook: @lloguerebike