Producte Local

Antiga Casa Magí

De generació en generació

Casa Magí som una empresa familiar elaboradora d’embotits artesans i productes carnis l’origen de la qual es remunta a l’any 1964. Estem ubicats a Torà (La Segarra) i som 3 les generacions que ens hi dediquem. Oferim un producte únic i de qualitat, d’elaboració natural i tradicional. El producte es servit i lliurat amb la màxima garantia de qualitat.
Disposem de la botiga Antiga Casa Magí a Torà (La Segarra), també pots trobar els nostres productes als supermercats Coaliment de les poblacions Prats de Rei i Sant Ramón, al Condis de Ponts i Suma a Cervera. Amb la creació de la botiga online de Casa Magí i l’ús de les noves tecnologies, evolucionem per donar el millor servei al nostre client.

Elaboració pròpia

Elaborem de manera tradicional els nostres productes seguint un procés totalment natural, sense utilitzar additius, conservants o colorants. Disposem d’escorxador i obrador propis amb maquinària de darrera generació en els quals realitzem el procés d’elaboració dels productes. A les instal·lacions, seguim unes estrictes normes d’higiene i control de qualitat per tal de garantir el compliment de la normativa de sanitat alimentària de tots els productes de Casa Magí.

Adreça: Plaça de la Creu, 7, Torà (La Segarra)

Web: casamagi.com

Correu-e: comercial@casamagi.com

Telèfon: 973 473 051

Instagram: @antigacasamagi

Facebook: @antigacasamagi

Youtube: Antiga Casa Magi